Mogelijkheden
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 11-21u
070-3561394

Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag

Lila Thai Massage is weer alle dagen open

Beste klant,

Wij zijn als vanouds geopend zonder restricties

Tot gauw !

Team Lila Thai Massage


Natuurlijk kunt u bij Lila Thai Thaise massagesalon terecht voor de heerlijkste massages. Naast de traditionele thaise massages, zowel voor heren als voor dames, kunt u kiezen uit de volgende massages :
 

Topless massage

Topless massage waarbij de masseuse u topless masseert. Aan het eind van de massage kunt u tot een hoogtepunt worden gebracht. U mag de dame tijdens de massage niet aanraken. Deze massage duurt 45 minuten.
Kijk hieronder naar ons informatieve filmpje over de topless massage

 

Body to body

U wordt eerst lekker van top tot teen gemasseerd. Daarna geeft de masseuse u met haar lichaam een massage. Aan het eind van de massage kunt u tot een hoogtepunt worden gebracht. Dit alles is één uur genieten. Ook bij deze massage mag u de masseuse niet aanraken.

 

Wederzijds

Tijdens deze massage wordt u echt in de watten gelegd. Eerst krijg u een lekkere massage. De masseuse zal u ook met haar lichaam masseren. U mag haar terug masseren en haar aanraken. Dit alles is één uur genieten. Aan het einde kunt u tot een hoogtepunt worden gebracht. 

 

Hot stone

Een hotstone-massage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. De voor een hotstonemassage gebruikte stenen zijn basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor de warmte goed vast. 

 

Tantra massage

Het uitgangspunt van een tantrische massage is om tijdens de massage zo goed mogelijk te voelen wat er in je hele lichaam gebeurt. De Tantramassage Basic is daarvoor al een ware ontdekkingsreis naar de schatten van je eigen lichaam en doet je seksuele energie (ofwel levensenergie) ontwaken en ontladen. Je ervaart reacties van je lichaam, die je misschien nog niet kende. Laat je helemaal meestromen en geniet van de sfeervolle ruimte, de muziek en de warme olie. Geef je over en smelt even een uurtje weg in de warme en zachte golvende aanrakingen. Dit alles zal je heerlijk ontspannen. 

 

Tao massage

Het doel van deze energetische massage is het ondergaan van een zorgzame, heerlijke aanraking, een vederlichte vingertop-aanraking die rustgevend is en kalmerend. Een aanraking die een lichte huivering van genot oproept. Een aanraking die werkt als een statige beweging van een zwaan die een vijver oversteekt, vrij bewegend maar zonder golfjes of sporen na te laten 

 

Meer dan alleen maar massage met (handmatig) hoogtepunt ?

Een aantal van onze dames wil u verwennen tot het uiterste. U bespreekt dit op de kamer met de dame zelf en rekent voor deze extra diensten met haar direct af. 

Neem contact op

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen. Wilt u toch meer info, bel of mail ons dan gerust.

Lila Thai Thaise Massagesalon
Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag
telefoon : 070-3561394
Web: www.thaisemassage-denhaag.nl

Hier naar het contactformulier